Cum apele prin zona Prefecturii nu sunt tocmai limpezi, subprefectul Bogdan Abalaşi se specializează tot mai mult în problemele agronomiei ieşene, pentru că, nu-i aşa, niciodată nu ştii când ai nevoie de un al doilea job sănătos şi bine hrănit. Recent, Abalaşi a vizitat două obiective de profil din judeţ, un centru de colectare a laptelui şi un mic întreprinzător specializat în producerea preparatelor din carne. Pentru a transmite adevărata atmosferă din timpul vizitei, subprefectul a înşirat produsele scoase la vânzare, cum ar fi tobă, caltaboşi, muşchiuleţ, piept afumat, ruladă ţărănească, şunculiţă ţărănească, pastramă de pui, listă care a atras instant peste o sută de like-uri, semn că o fi el postul Crăciunului, dar o înfruptare virtuală nu e un păcat prea mare.
Bogdan Abalaşi bătând palma cu Alexandru Ioan Cuza la strâns like-uri. O fotografie istorică
Intrarea în noul an se pare că a fost benefică pentru subprefectul Bogdan Abalaşi, cel puţin sub aspectul revenirii la vechile obiceiuri fotografice. În aceeaşi…