Bucătarul Mitică de la „Dublin Pub” va oferi o mână de ajutor în bucătărie cititorilor Bârfa, în fiecare săptămână, cu câte o reţetă delicioasă. Micul dejun este prima masă a zilei, motiv pentru care bucătarul Mitică a făcut o omletă ţărănească mai ceva ca… „ca la mama acasă”. Pentru aceasta aveţi nevoie de:
2 ouă
30 grame ceapă
30 grame ardei
30 grame kaizer
30 grame caşcaval ras
10 ml ulei
Mod de preparare:
Se sparg ouăle într-un bol, se bat bine cu o furculiţă şi se adaugă un vârf de cuţit de sare. Mai apoi se căleşte ceapa câteva minute după care se adaugă ardeiul si kaizer-ul tăiat cubuleţe. Se adaugă peste acestea ouăle bătute şi se coace pe ambele părţi. La final, se adaugă caşcaval ras, roşii şi castraveţi muraţi.
Poftă bună!