Omletă ţărănească

Mitica-Scutelnicu

Mitica Scutelnicu

Bucătarul Mitică de la „Dublin Pub” va oferi o mână de ajutor în bucătărie cititorilor Bârfa, în fiecare săptămână, cu câte o reţetă delicioasă. Micul dejun este prima masă a zilei, motiv pentru care bucătarul Mitică a făcut o omletă ţărănească mai ceva ca… „ca la mama acasă”. Pentru aceasta aveţi nevoie de:

 2 ouă

30 grame ceapă

30 grame ardei

30 grame kaizer

30 grame caşcaval ras

10 ml ulei

Mod de preparare:

Se sparg ouăle într-un bol, se bat bine cu o furculiţă şi se adaugă un vârf de cuţit de sare. Mai apoi se căleşte ceapa câteva minute după care se adaugă ardeiul si kaizer-ul tăiat cubuleţe. Se adaugă peste acestea ouăle bătute şi se coace pe ambele părţi. La final, se adaugă caşcaval ras, roşii şi castraveţi muraţi.

Poftă bună!  



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *