Ieşită din lenevia lunii de miere, Laura Cosoi s-a întors cu spor şi drag la muncă, mai exact la cuptorul bucătăriei din care extrage experienţe culinare inspiratoare de noi producţii editoriale. Aflată la prestigiosul Târg de Carte de la Frankfurt, Laura şi-a promovat best sellerul „Rămâi la masă?” într-un mod inedit, confecţionând un cub Rubik din bucăţi de brânză feta, kiwi şi sfeclă roşie, asta pentru că n-a găsit pepene roşu nicăieri prin metropola germană. Cum ar veni, nemţii au sfeclit-o în faţa Laurei, care, cine ştie, îi va pedepsi preparându-le data viitoare o machetă Volkswagen exclusiv din afumături Euro 2.
Dan Teodorescu care este Dan Teodorescu. Enciclopedicul Dan Teodorescu
Jurnalistul sportiv Dan Teodorescu îşi promovează producţiile literare într-un stil plasat lejer în sfera penibilului. Într-o postare aparent inofensivă, legată de o manifestare culturală dedicată…