Cineva i-a luat clubul patronului și nu este armata! Noii patroni ai stelei!

Noii patroni ai Stelei: cineva i-a luat clubul patronului și nu, nu este Armata

După materialul cu Gebhart la masaj erotic în dimineața meciului crucial cu Astra, doar un alt efect secundar al unei nopți de băut în club.

Reghe nu a plecat niciodată cu adevărat de la Steaua

Nu ne-am supărat, deși era o minciună. Nu ne-am supărat pentru că Reghecampf nu voia să ne mintă pe noi. Reghe încerca doar să-l mintă pe fraierul de patron. Practic, acesta este job-ul lui la Steaua, în afară de antrenat, desigur. De ce spunem asta? Păi, să vedem.

După plecarea lui Reghecampf, Steaua a mai avut doi antrenori: pe Gâlcă și pe Rădoi. Despre amândoi presa a scris, de mai multe ori, că ar fi ”săpați” de anumiți jucători. Referirea era la jucătorii impresariați de Ana Maria Prodan, iar supoziția răutăcioasei prese sportive era că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, își dorea revenirea la Steaua, deci avea tot interesul ca echipa să joace prost.

Între timp, Gâlcă și Rădoi au plecat și Reghecampf chiar a revenit. Și n-a făcut-o oricum. Ci aducând, în această iarnă, cel puțin 9 (nouă) jucători impresariați de propria soție, care s-au adăugat la cel puțin încâ atâția deja reprezentați de Prodcanca, în actualul lot. Și nu au fost aduși orice jucători, ci, cu mici excepții (Enache și, poate, Momcilovic), niște retururi, ca să nu zicem direct rebuturi.

Hârburi recondiționate pentru o iluzorie Ligă a Campionilor

Să-i luăm pe rând:

Pentru playout ciumă, pentru titlu mumă. Thaer Bawab i-a fost băgat pe gât lui Becali ca mare fotbalist după ce oltenii au scăpat de el.

Pentru playout ciumă, pentru titlu mumă. Thaer Bawab i-a fost băgat pe gât lui Becali ca mare fotbalist după ce oltenii au scăpat de el.

Cazul Bawab – Universitatea Craiova a refuzat să-i mai plătească contractul, considerat prea mare pentru randamentul lui din teren. Așadar, un jucător pe care o echipă care se bate la retrogradare l-a considerat prea slab pentru ea a fost adus să ia titlul unei echipe care se bate la titlu și care cu Gâlcă cucerea toate trofeele interne.

Pe la spate, pe la spate, așa vor ușile toate. Tamaș e un jucător extraordinar atâta timp cât nici un meci sau antrenament nu e programat dimineața. Sau la prânz. Sau noaptea.

”Pe la spate, pe la spate, așa vor ușile toate”. Tamaș e un jucător extraordinar atâta timp cât nici un meci sau antrenament nu e programat dimineața. Sau la prânz. Sau noaptea.

Cazul Tamaș – Fostul internațional are 32 de ani, dar nu vârsta e principala lui problemă, ci ficatul, care la rândul său are multe de suferit din cauza creierului. În afară de episodul când micuțul tăuraș a spart cu copita o ușă de bloc, încercând să ajungă la nu-se-știe cine și sfârșind preș pe un preș, Tamaș a fost dat afară chiar de la Steaua în vara lui 2015, după ce, în urma unei nopți intense, ficatul-de-fier pur și simplu nu s-a trezit să meargă la un antrenament.

Nu fuge, nu marchează și nu folosește la nimic în teren. În rest, e un atacant foarte bun.

Nu fuge, nu marchează și nu folosește la nimic în teren. În rest, e un atacant foarte bun.

Cazul atacantului care joacă mai mult prin cluburi decât pe teren – fost vârf de Națională, nouarul actual al Stelei a trecut printr-o perioadă a carierei care chiar îl recomandă pentru campioana României: 7 meciuri jucate și un singur gol marcat în perioada 2014 – 2016. De altfel, acesta s-a și accidentat recent, după alte patru apariții fără gol, de data aceasta în roș-albastru.

Plecați cu coada pe sus, întorși cu ea între picioare: Bourceanu, Pintilii și Pârvulescu au aflat pe propria piele că nu pot convinge într-un campionat mai tare decât Liga I

Plecați cu coada pe sus, întorși cu ea între picioare: Bourceanu, Pintilii și Pârvulescu au aflat pe propria piele că nu pot convinge într-un campionat mai tare decât Liga I

Cazul fiilor risipitori și cam neconvingători: Pintilii, Bourceanu și Pârvulescu n-au rupt gura târgului nici măcar la anonimele echipe unde au fost transferați. Drept dovadă, acestea au renunțat la ei în mare pierdere, probabil doar ca să scape de la plata salariilor până la final de contract pentru niște fotbaliști pe care nu se bazau.

Cazul Neamțului Degrabă Consumator și Deloc Marcator. Despre Gebhart ați citit totul în materialul nostru de luni noaptea. Omul a turnat în el ca în cisternă, după care, la ceva timp după răsăritul soarelui, i s-a făcut poftă de fetițe. Deși managerul lui și antrenorul Stelei spun că site-ul citit zilnic de jumătate de milion de români a publicat niște poze vechi, data care apare pe înregistrările camerelor îi contrazic. Așa cum îi contrazice și presa din Germania, și ultima parte a deja terminatei cariere a lui Gebhart.

Cherchez la Super Femme

Ne oprim aici cu exemplele, deși am mai putea găsi. Cert este că Reghecampf și soția au toate motivele să-i apere pe jucători de furia patronului. Pe de o parte pentru că sunt apropiați de ei, desigur, și pe de alta pentru că imensa majoritate a jucătorilor de la FCSB sunt impresariați de Ana Maria Prodan. Dintr-un lot foarte stufos, doar trei sunt cei care nu sunt reprezentați de soția antrenorului, la această oră: Kharja, Muniru și Mihalcea.

Veritabili Bonnie și Clyde mioritici, Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au nevoie de bănci, cât îl au pe patron alături

Veritabili Bonnie și Clyde mioritici, Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au nevoie de bănci, cât îl au pe patron alături

Deși, prin reincluderea lui MM în staff după ieșirea acestuia de la pârnaie, latifundiarul a fost un gest de onoare, prietenesc, dacă nu cumva chiar colegial, se pare că Mihai Stoica este departe de atribuțiile pe care le avea odată la Steaua.
Știți cum se spune: în spatele oricărui antrenor puternic este o impresară și mai puternică. Cu soțul ei mai aproape de ceea ce înseamnă un manager în Anglia decât de un simplu antrenor, descurcăreața Ana Maria a devenit, practic, președintele clubului Steaua. Profitând de propriul talent, dar și de repulsia patronului pentru impresari, Prodanca este cea cu care vorbești dacă vrei să faci un transfer la sau de la Steaua, indiferent dacă respectivul jucător este sau nu impresariat de ea.
Nu mai lucrez cu găinari de impresari care bagă strâmbe. Sunt 1000 de impresari, habar nu au de mama lor și s-au făcut impresari toți”, spunea sincerul finanțator în 2012, când transferul lui Latovlevici la Saint Etienne intrase în impas. De altfel, omul a mai încercat de atunci să lucreze peste capul impresarilor de cel puțin două ori, în cazurile Maxim și, mai recent, Andrei Ivan, sub pretextul explicat tot de el: ”de ce să îi dau bani impresarului, când eu îl știu pe jucător?”.
Și groaza de impresari s-a împletit plăcut cu dragostea de familia Reghe. Odată cu revenirea în club a familiei Prodan, de fapt, (că Reghecampf nu i-am prea zice, doar știm cine poartă pantalonii în casă), șeful clubului scapă de bătăile de cap cu impresarii și dă mână liberă preferatului său Reghe și iscusitei sale neveste în ceea ce privește formarea lotului.
Ce-i drept, în campionatul nostru de mâna a paișpea chiar nu e exclus să câștigi campionatul cu gloabe de genul celor transferat de Steaua. Doar că nu îți realizezi obiectivele spunându-i patronului adevărul, ci încercând să maschezi cât poți faptul că mărfurilor tale le-a cam expirat termenul de valabilitate. Dacă ar exista incompatibilități în fotbal, Reghecampf era deja campion la ANI cu mult înainte să fie sau nu în Liga I.

Incompatibilitatea chiar există

De altfel, deși nu există un ANI în sport, ”regulamentul privind intermediarii” al FRF (”intermediar” este un termen agreat de FIFA pentru mai vechiul și neacceptatul ”impresar”), regulament actualizat în 27 ianuarie 2016, are un întreg articol (nr. 8) intitulat ”Conflictul de interese”. Din el aflăm că:
”8.4. Un intermediar nu poate deține acțiuni sau o funcție în cadrul unui club de fotbal.
8.5. Un asemenea interes este definit ca aflarea într-o poziție sau asociere de asemenea manieră încât să permită exercitarea influenței materiale, financiare, comerciale, administrative, manageriale sau orice alt fel de influență asupra afacerilor clubului sau Intermediarului, după caz.
8.6. Noțiunea de interes în sensul de mai sus cuprinde un interes al:
(i) soțului/soției, copilului părintelui sau fratelui/sorei intermediarului sau jucătorului/antrenorului/oficialului unui club, după caz.”

Sigur, soția antrenorului lui Reghecampf nu se ferește pe nicăieri să admită că este și impresarul a 90% dintre jucătorii de la FCSB, dar știm deja că în România legile sunt făcute să fie încălcate. Și patronii sunt făcuți să fie păcăliți. Ceea ce nu e rău, desigur. Cinste celor care reușesc!

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *