Localuri cu specific românesc sunt tot mai greu de găsit, din cauza pizzeriilor şi a restaurantelor cu specific grecesc sau arăbesc.
Sătulă de improvizaţii şi kitch-uri, Irina Magelona Placinschi, managerul Pensiunii “Casa Moldoveneasca”, s-a hotărât să îşi facă propiul local pentru ca dorinţele sale culinare care sunt, de altfel, şi ale multor clienţi, să fie îndeplinite.
“După multe vizite în restaurante, m-am cam săturat să dau o sumă rezonabilă pe o mâncare prost făcută şi fără gust, sau să plătesc o notă imensă pentru o masă aproximativ bună. Astfel, m-am hotărât să deschid această pensiune cu restaurant cu specific românesc”, ne spune hotărâtă gazda de la „Casa Moldovenească”.
#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}
Restaurantul are o capacitate de 80 de persoane, la care se adaugă şi o minunată terasă care are privire către pădure. Într-un ambient elegant, în care rusticul se îmbină bunul gust, se pot servi bucate tradiţionale şi sănătoase, la preţuri pentru orice buzunar. Românesc, fireşte!