La Iaşi a apărut pâinea cu alcool etilic

Mănânci de cazi pe spate

Imaginaţia unor comercianţi locali nu are limite, atunci când vine vorba de diversificat gama de produse cu care să convingă piaţă. După ce a obişnuit ieşenii cu tot felul de specialităţi în alte brutăritului, de la pâine neagră, graham, pâine cu tărâţe, pâine cu seminţe, secară, pâine fără sare, sau alte specialităţi pentru o alimentaţie sănătoasă, Vel Pitar  a reuşit să-şi mai adauge încă un produs, care va rupe la propriu gura târgului – „Pâine sandwich cu alcool etilic”. Produsă prin tehnologia Keine Touch (?), acest produs French Toast, reuşeşte, încă de la punerea lui pe masă, să creeze o stare euforică întregii familii.

Reprezentanţii fabricii Vel Pitar nu au putut să ne ofere o porţie de etil cu pâine, pardon!, o lămurire asupra necesităţii introducerii acestui tip de alcool în compoziţia unei pâini, primul care face trecerea de la gastronomie la …o adevărată beţie.

„Hâc! Vel Pitar, cel dintâi şpirţar”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *