Arta culinară a emisiunii proteviste Master Chef şi-a găsit un nou Michelangelo în persoana pitorescului Mitică Ungureanu, fostul boxer şi consilier local cu vreo două condamnări la activ, dar şi cu o grămadă de fapte excentrice consemnate în trecutul său post revoluţionar. Una dintre ele a fost şi cea în care fostul boxer şi-a pus o cruce la propriul mormânt pe care îşi înscrisese deja data morţii. Ungureanu a impresionat juriul de la MasterChef cu o porţie de sarmale cu pătrunjel, în care se pare că utilizarea „ardelului” a fost punctul său forte. Ce nu ştie marele public e ceea ce a scris Mitică Ungureanu în cererea de înscriere în concurs. Folosind surse de încredere din culisele emisiunii, Bârfa de Iaşi a obţinut textul cu pricina. “Stimată redacţie, vă scrie un om care, în calitate de boxer, a tocat mai multă carne decât orice măcelar din ţara asta. Am fost şi om politic, aşadar ştiu foarte bine să fac gogoşi umplute cu promisiuni electorale. Am făcut şi oleacă de pârnaie, deci ştiu ce înseamnă să savurezi un şpriţ la răcoare. Păcatele tinereţii m-au făcut şi informator al Securităţii, prin urmare cunosc la fix cum să torn pe la mese. Toată această bogată experienţă mă recomandă drept un concurent de temut al emisiunii dumneavoastră. Am o singură rugăminte la dumneavoastră: să nu folosiţi tacâmuri luxoase, pentru că încă sunt sensibil la argintărie. Cu respect, Mitică Ungureanu, gastronom şi gastrolog amator”.
Marius Bodea, la prima ieşire la rampă pe scena Camerei Deputaţilor. Botez în Parlament
Deputaţii ieşeni Marius Bodea (PNL) şi Cosette Chichirău (USR) au semnat prima lor iniţiativă legislativă, făcându-şi astfel debutul în activitatea parlamentară. Munca nu a fost…